2X VITALITY+ Poklon SHAKER

Prilikom kupnje dodatnog poklona – BESPLATNA POŠTARINA !

Kako starimo, naši se mišići počinju smanjivati zbog nedostatka hranjivih tvari. Mnogo puta se naše težina ne mijenja, ali oblik tijela počinje se mijenjati, a mišići labaviji. Zbog toga se smanjuje aktivnost  našega tijela a mišići još brže slabe. Izuzetno je teško održavati mišićnu masu ako nismo dovoljno fizički aktivni.

Dodatak prehrani koji sadrži mliječne proteine, vlakna, arginin i prirodne ekstrakte kakaa, jabuka i zelenih rajčica.Sadrži proteine koji pomažu u povećanju i održavanju mišićne mase te održavanju zdravih kostiju.

 

Vidi košaricu
-12%

69,80

Vidi košaricu
  • Slovenski proizvod
  • Besplatna dostava iznad 45€
  • Brza dostava

Opis

Inovativnu formulu koju vam nudimo je sestavio ravnatelj Tomislav Majić, prof. med. specijalist internist kardiolog osnivač Centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lječilištu Šmarješke Toplice, koji svoje znanje nadograđuje od 1967. Primarij je suosnivač Angiološke sekcije Slovenije i stručni suradnik Udruženja Kardiologa i angiolozi Slovenije. I dalje aktivno radi kao kardiolog, a u suradnji s Biostilom razvija mnoge učinkovite formule na koje smo izuzetno ponosni.

dodatak prehrani koji sadrži mliječne proteine , vlakna, arginin i prirodne ekstrakte kakaa, jabuka i zelenih rajčica. Sadrži proteine koji pomažu u povećanju i održavanju mišićne mase te održavanju zdravis kostiju.

  • Koncentrat mliječnih proteina iz sviježg obranog mlijeka.
  • visok sadržaj polifenola iz kakaa i jabuka
  • visoko konectrirani ekstrakt zelene rajčice
  • Prirodna aroma jabuka i zaslađivača iz stevije
  • ugodnog okusa

ZDRASTVENI ZAHTIJEV
Proteini pomažu u povećanju i održavanju mišićne mase i održavanju zdravih kostiju.

Preporučena doza:
Dva puta dnevno po 1/2 vrećice: sadržaj pola vrećice pomiješajte s 2 dcl vode i popijte ujutro, ostatak vrećice pomiješajte s 2 dcl vode i popijte popodne. 
Za veće probleme s mišićima preporučamo jednu vrećicu (2x1) dva puta dnevno. Jednu vrećicu pomiješajte s 2 dcl vode i popijte ujutro, a drugu popodne.

 

VITALITY

Koncentrirani mliječni proteini, inulin, L-arginin, prirodna aroma jabuke (Malus pumila), ekstrakt polifenolnog kakaa (Theobroma cacao), ekstrakt polifenolne jabuke (Malus pumila), visoko koncentriran izvleček zelene rajčice, prirodno zaslađivač rebaudozid re iz A (iz Stevia rebaudiana):

Preporučena dnevna doza (2 vrećice) sadrži:

Sestojaka Količina

 

Delež PDV
Mliječni proteini 26 g n.d.
Inulin  3 g n.d.
L-arginin 500 mg n.d.
ekstrakt kakaovca 75 mg n.d.
 – polifenoli od najmanje 30 mg
ekstrakt jabuke 75 mg n.d.
 – polifenoli od najmanje 53 mg
ekstrakt zelene rajčice 25 mg n.d.

* Preporučeni dnevni unos, prema uredbi (EU) št. 1169/2011, n.d.-nije navedeno

Recenzije

Još nema recenzija.


Napiši recenziju