Detox Patch

Detox flasteri sadrže ekstrakt drva i bambusovog octa, ekstrakte biljaka iz eukaliptusa, bukve i gljive Agricus te hitozan, vitamin C i minerali turmalin. Koriste se na tabanima i drugim oboljelim dijelovima tijela.

Sadržaj: 10 zakrpa

187,00kn

Vidi košaricu
  • Slovenski proizvod
  • besplatna dostava iznad 45 €
  • Brza dostava

Opis

Detox flasteri sadrže ekstrakt drva i bambusovog octa, ekstraktebiljaka iz eukaliptusa, bukve i gljive Agaricus te hitozan, vitamin C i mineralni malin. Koriste se na tabanima i drugim oboljelim djelovima tijela.

 

Upute za uporabu: Operite i osušite noge prije odlaska u krevet. Uklonite zaštitnu foliju s flastera, pripremite jastučić s prirodnim akti sastojcima. State jastučić na ljepljivu stranu flastera i pričvrstite ga na stopalo tako da jastučić s prirodnim aktivnim sastojcima dođe u dodir sa sopalom. Uklonite ujutro. Mogu se koristiti i na drugim dijelovima tijela (Bolna područja).

Lišće pravog čajevca (Camellia sinensis) 70% Pravi cvijet kamilice (Matricaria chamomilla) 8%  Sjeme lana (Linum usitatissimum) 4% Sjeme anisa (Pimpinella anisum) 3% Sjeme komorača (Foeniculum vulgare) 3% Listovi origana (Origanum vulgare) 3% Cvijet bazge (Sambucus nigra) 2% Đumbir (Zingiber officinale) 2%

Dodatne informacije

Vitamini
Aktivne snovi

Recenzije

Još nema recenzija.


Napiši recenziju